Uw droomhuis...              

op een van de mooiste plekjes van Moerkapelle

De Kavels

Aan de Julianastraat is nog 1 kavel beschikbaar. Hieronder een impressie van het type woning dat op de kavels gerealiseerd zou kunnen worden.Kelder:

De woning beschikt over een zeer ruime kelder onder de gehele begane grond van de woning en zelfs een deel onder het terras. De kavels lenen zich hier uitstekend voor dankzij hun ligging aan de waterkering. De begane grondvloer ligt namelijk gelijk met de kruin (bovenkant) van de land/waterkering en is er een hoogteverschil met de ontbindingsweg van ongeveer 1,5 meter. De kelder hoeft dus nog maar ongeveer 1,5 meter verdiept aangelegd te worden. Door het bouwen in de grond blijft er zo meer ruimte voor de tuin beschikbaar en wordt ook op de bouwkosten bespaard. 

 

Inhoud:  

De afgebeelde woning heeft een inhoud van 1000 m³ welke overeenkomt met 2 ruime eengezinswoningen. Daarnaast heeft de kelder, welke tevens dienst kan doen als garage een inhoud van maar liefst 600 m³.         

Kavel 1 (geel) +/- 1510 m² 

Kavel 2 (oranje)  > 1020 m² 

  

De kavels zijn bereikbaar via een gedeelde eigen weg. Deze eigen weg sluit aan op de Julianastraat. 

        

Achter de kavels langs loopt het zeer mooie fiets/wandelpad het Schravenwildertpad de polder in. Het pad leidt naar het natuur- en recreatiegebied Bentwoud, de golfbaan en naar de Rotte.